Artistic Elegance

Naziv projekta
Opis projekta

U uzbudljivom prelasku iz stvarnosti u umjetnički svijet, otkrivamo čarobni stan koji smo pomogli opremiti. Sive nijanse protkane kroz enterijer definišu prostor, koji postaje intimni krajolik umjetničke duše koja ga je svojim talentom obogatila.

Namještaj je biran s pažnjom, ističući sive nijanse koje pružaju dojam elegancije dok žuta boja u detaljima igra ulogu živopisnog akcenta, dodajući energiju svakom kutku.

Već pri samom ulasku u stan otvara se bogatstvo tekstura i reljefnih detalja. Veliko ogledalo i zidovi oplemenjeni sa dekorativnim tehnikama pružaju slojevitost i dinamiku, te obogaćuju vizualni dojam hodnika na unikatan način.  

Dnevni boravak, predstavlja savršen spoj luksuza i elegancije. Središnji zid krase reljefne obloge u kombinaciji sa velikim umjetničkim platnima koja pričaju priče iz unutarnjeg svijeta naše klijentice i tako stvaraju unikatno iskustvo prostora. Portali nude slikovitu vizuru na gradsku kulisu, stvarajući savršenu ravnotežu između elegancije i opuštanja.

Spavaća soba odiše umirujućom atmosferom, a dizajnerska tapeta sa smjelim motivima i umjetnička slika je transformiše u prostor gdje se mašta i stvarnost prepliću u jedinstvenu priču.

Kupatila su oplemenja sa efektnom keramikom sa žutim žilama koje prolaze kroz prostor poput sunčevih zraka, dodajući energiju i stvarajući lijep kontrast s sivim tonovima.

Ovaj stan je jedinstvena priča koja se izražava kroz umjetnost prostora, pružajući iskustvo koje istovremeno očarava i inspiriše.

Kontakt

Adresa

Kranjčevićeva 21 71000 Sarajevo, BiH

Telefon

+387 (0) 33 666-365
+387 (0) 33 666-365

Email

info@casamia.ba

Upit za proizvod: Artistic Elegance

Kako bi dobili više informacija vezanih za ovaj proizvod, molimo vas da popunit formu koja se nalazi ispod. Nakon popunjavanja i slanja forme u najkraćem roku će vas kontaktirati neko od naših uposlenika.

Kontakt forma