Junuzović kopex d.o.o. Lukavac

Naziv projekta
Opis projekta

Junuzović kopex d.o.o. Lukavac je pokretačka snaga u sektoru rudarstva, nafte i prirodnog gasa od svog osnivanja 1996. godine.

Dobili smo priliku da radimo na projektu redizajna enterijera za njihovo glavno sjedište. Projekat predstavlja spoj funkcionalnosti, estetike i korporativnog identiteta.

Transformacija radnog prostora ima dubok utjecaj na sve korisnike prostora, počevši od prve minute kada zakorače u prostoriju. Svjetlijim bojama i ergonomskim namještajem stvorili smo atmosferu koja potiče produktivnost i kreativnost.

Jedan od ključnih ciljeva projekta je bio ‘zdravo radno okruženje’, i to smo uspjeli napraviti unošenjem elemenata biljaka, te što više prirodne svjetlosti. Zajednički prostori su otvorenog tipa i osmišljeni su kako bi podsticali timsku saradnju i komunikaciju.

Rezultat ovog enterijerskog redizajna nije samo estetski ugodan prostor, već i mjesto gdje se osjeća duh zajedništva i posvećenosti. Firma ne samo da je transformisala fizički prostor glavnog sjedišta, već je i postala simbol predanosti stvaranju radnog okruženja koje podržava inovaciju, produktivnost i dobrobit zaposlenih.

Kontakt

Adresa

Kranjčevićeva 21 71000 Sarajevo, BiH

Telefon

+387 (0) 33 666-365
+387 (0) 33 666-365

Email

info@casamia.ba

Upit za proizvod: Junuzović kopex d.o.o. Lukavac

Kako bi dobili više informacija vezanih za ovaj proizvod, molimo vas da popunit formu koja se nalazi ispod. Nakon popunjavanja i slanja forme u najkraćem roku će vas kontaktirati neko od naših uposlenika.

Kontakt forma