Sculptural Beauty

Naziv projekta
Opis projekta

Elegantan enterijer gdje smo isporučili luksuzne komade namještaja i uklopili se u dizajnersko rješenje enterijera naše kolegice arhitektice Amele Kozić, je rezultiralo sa skulpturalnom ljepotom doma.

Ulazna sekvenca svakog doma predstavlja svojevrsnu uvertiru u ostatak enterijera, te smo u ovom slučaju ubacili Magnum ogledalo koje sa svojim izlomljenim ramom i konzolnim stolom Skyline sa skulpturalnom bazom stvara utisak muzejske estetike.

Dnevni boravak akcentovan sa klub Aulos stolićima koji odaju počast asimetriji i foteljama Cecile autoritativnog stila, uz svijetlu garnituru sa relaks mehanizmom Kim Relax stvaraju ugodnu dinamiku u prostoru.

Trpezarija, mjesto gdje se uz toplu atmosferu stvaraju najljepši porodični trenutci, definisana je velikim stolom sa keramičkom pločom i centralnom bazom, te stvara fokusnu tačku otvorenog prostora.

Obje zone su krunisane sa piktoresknim izgledom tepiha Raja.

 S obzirom na prekrasan pogled sa terase, posebna pažnja se posvetila biranju vanjske garniture. Svijetle nijasne tirkizne boje tkanine u kombinaciji sa drvetom tikovine pružaju lakoću prostoru, koji postaje svojvrsni produžetak stana.

Kontakt

Adresa

Kranjčevićeva 21 71000 Sarajevo, BiH

Telefon

+387 (0) 33 666-365
+387 (0) 33 666-365

Email

info@casamia.ba

Upit za proizvod: Sculptural Beauty

Kako bi dobili više informacija vezanih za ovaj proizvod, molimo vas da popunit formu koja se nalazi ispod. Nakon popunjavanja i slanja forme u najkraćem roku će vas kontaktirati neko od naših uposlenika.

Kontakt forma