Serenity in balance

Naziv projekta
Opis projekta

Na vrhu naše snježne planine Bjelašnice smješten je jedinstven enterijer koji svojom ljepotom odaje počast prirodi. Drvo hrasta, iako nije dominantan element unutar prostora, stvara harmoničan sklad s prirodnim okruženjem. Prostorije su pažljivo osmišljene kako bi odražavale senzibilitet i sofisticiranost krajnjih korisnika. Dizajn namještaja po mjeri koji je podređen praktičnosti, istovremeno odiše jednostavnošću.

Stakleni portal, odmah pri ulasku u apartman, pruža nevjerovatan pogled na planinski pejzaž. Kao i u svakom enterijeru, osvjetljenje igra ključnu ulogu, a u ovom prostoru suptilno stvara ugodnu atmosferu koja mami na opuštanje i uživanje u predivnoj šumskoj idili. U sobama dominiraju prirodni materijali poput pamuka i vune, a tapacirani kreveti pružaju osjećaj ušuškanosti.

U ovom planinskom enterijeru, detalji su pažljivo promišljeni, a svaki element ima svoje mjesto u stvaranju jedinstvenog doživljaja. Bez obzira da li se sjedi u udobnoj fotelji, uživa u ukusnim jelima u trpezariji ili se opušta na terasi, ovo mjesto predstavlja savršen spoj suptilne elegancije s okolinom.

Kontakt

Adresa

Kranjčevićeva 21 71000 Sarajevo, BiH

Telefon

+387 (0) 33 666-365
+387 (0) 33 666-365

Email

info@casamia.ba

Upit za proizvod: Serenity in balance

Kako bi dobili više informacija vezanih za ovaj proizvod, molimo vas da popunit formu koja se nalazi ispod. Nakon popunjavanja i slanja forme u najkraćem roku će vas kontaktirati neko od naših uposlenika.

Kontakt forma