Urbana oaza

Naziv projekta
Opis projekta

U srcu urbanog pulsa, jedan elegantan stan predstavlja spoj sofisticiranog dizajna i udobnosti, stvarajući oazu luksuza usred grada. Prvi korak u otkrivanju raskoši ovog stana je ulazni prostor. Pod obložen keramikom stvara dojam luksuza i lakoće. Ugrađeni plakari sa kliznim vratima u ogledalu sa stilizovanim detaljima, osvijetljen LED trakama prilikom otvaranja, pružaju dovoljno prostora za odlaganje, istovremeno dodajući posebnu notu prostoru.

Dnevni boravak, kao srce svakog stambenog prostora, čini susret udobnosti i elegancije. Gotovi italijanski namještaj i rasvjeta vrhunskog kvaliteta dominira prostorom. Veliki prozori pružaju obilje prirodnog svjetla, ističući jedinstvene detalje na namještaju po mjeri. Jedan od impozantnijih komada namještaja, masivni stol od medijapana s insertom od keramike, stvara sklad između modernog i klasičnog dizajna.

Kuhinja je pažljivo oblikovana kao funkcionalni prostor koji istovremeno odiše elegancijom. Visokokvalitetni kuhinjski elementi od medijapana sa glatkim, polusjajnim završnim slojem stvaraju suptilnu igru svjetlosti. Velike ploče od keramike dodaju dozu sofisticiranosti prostoru za pripremu hrane. Aparati vrhunskih brendova kombinuju stil i funkcionalnost, stvarajući savršeno opremljen kulinarski raj.

Spavaće sobe pružaju osjećaj privatnosti i opuštanja. Kreveti su sa tapaciranim uzglavljima, od plišanih tkanina. Dodaci poput unikatnih zidnih lampica iznad kreveta i umjetničkih tapeta upotpunjuju doživljaj glamura.

Ovaj stan nije samo mjesto stanovanja, već i izraz umjetnosti življenja u urbanom okruženju, gdje elegancija postaje svakodnevna stvarnost, a udobnost postaje životna filozofija.

Kontakt

Adresa

Kranjčevićeva 21 71000 Sarajevo, BiH

Telefon

+387 (0) 33 666-365
+387 (0) 33 666-365

Email

info@casamia.ba

Upit za proizvod: Urbana oaza

Kako bi dobili više informacija vezanih za ovaj proizvod, molimo vas da popunit formu koja se nalazi ispod. Nakon popunjavanja i slanja forme u najkraćem roku će vas kontaktirati neko od naših uposlenika.

Kontakt forma